مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران:مشوق های جوانی جمعیت در مازندران به خوبی ارائه نشده است


مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: متاسفانه آن گونه که انتظار می رفت مشوق های جوانی جمعیت در استان ارائه نشده است.
ام البنین محمدی با بیان اینکه تک فرزندی و کاهش جمعیت آسیب‌های زیادی را در پی دارد، افزود: در آینده با کمبود نیروی جوان در حوزه‌های مختلف روبرو هستیم.
وی با اشاره به تصویب قانون جوانی جمعیت و در نظر گرفتن مشاورهایی در این زمینه گفت: متأسفانه آنگونه که انتظار می‌رفت این مشوق‌ها اعمال نشده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به گرانی قیمت زمین و محدودیت آن در استان مازندران ین مسئله را از جمله مسائل و دغدغه‌ها بیان کرد و گفت: این مسئله سبب شد تا در ارائه زمین به خانواده‌های متقاضی چندان موفق نباشیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، محمدی بر لزوم تغییر نگرش در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت: در تلاش هستیم تا دوره‌های آموزشی برای خانواده‌های تک فرزندی برگزار و آنها را با معایب این مسئله آشنا کنیم.
29/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود