رییس اداره اوقاف و امور خیریه خبر داد:طرح قرارگاه تابستانی «ایمان» در آمل برگزار می شود


رئیس اداره اوقاف آمل از آغاز طرح قرارگاه تابستانی ایمان خبر داد و گفت: این طرح از ۱۷ تیر تا ۱۰ مرداد در امامزادگان واجب‌التعظیم چون امام‌زاده ابراهیم (ع)، امام‌زاده عبدالله (ع)، امام‌زاده قاسم (ع) چاکسر، بقعه حسن بن علی (ع)، امام‌زاده ابوالفضل اوجی‌آباد و امام‌زادگان ۱۸ تن و دیگر اماکن متبرکه سطح شهرستان برگزار می‌شود و هدف آن تقویت ایمان و غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان است.
حجت‌الاسلام محمدهادی بهرامی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این طرح، توجه به نیازهای روز جوانان در مواجهه با چالش‌های فرهنگی است؛ در کنار آموزش‌های قرآنی، کلاس‌های پاسخ به شبهات اعتقادی و برنامه‌های تربیتی کودک، با استفاده از روحانیون متخصص و آموزش‌دیده که از حوزه علمیه قم اعزام شده‌اند، برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر نقش تربیتی بقاع متبرکه افزود: امروزه این اماکن مقدس، صرفاً محل زیارت نیستند، بلکه باید به قطب‌های فرهنگی و آموزشی تبدیل شوند. از همین‌رو، در طرح نشاط معنوی، علاوه بر فعالیت‌های علمی و اعتقادی، کلاس‌های ورزشی، بازی‌های گروهی، کارگاه‌های خلاقیت و حتی اردوهای تفریحی نیز برای شرکت‌کنندگان تدارک دیده شده است.
وی رئیس اداره اوقاف آمل با اشاره به تهاجم گسترده فرهنگی دشمنان در قالب جنگ نرم، هدف نهایی این برنامه را تقویت هویت دینی در نسل آینده دانست و گفت: با تربیت صحیح فرزندان در مسیر قرآن و اهل‌بیت (ع)، می‌توانیم از سرمایه‌های اجتماعی خود در برابر جریان‌های تحریف‌گر فرهنگی محافظت کنیم. طرح نشاط معنوی پاسخی استراتژیک و عملی به این تهدیدات نرم و خزنده است.

به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام بهرامی از برگزاری دوره‌های آموزشی سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌های ارتباطی در خانواده، اصول تربیت فرزند و مدیریت روابط والدین و فرزندان خبر داد و افزود: مربیان حاضر در این دوره‌ها، آموزش‌های تخصصی خود را در قم پشت سر گذاشته‌اند و با رویکرد علمی و کارشناسی، محتوای کاربردی و مفیدی برای خانواده‌ها ارائه خواهند داد.
5/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود