معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران:مازندران، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در آمل، از تنها مجموعه تولیدی غذا و میوه خشک انجمادی و آماده مصرف کشور واقع در منطقه رینه این شهرستان بازدید و از نزدیک فرآیند رعایت استانداردهای بهداشتی، ایمنی و کیفی محصولات این مرکز را در مراحل تولید، آزمایشگاه، فریز درایینگ و بسته بندی مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از وارش نیوز، دکتر علا با بیان اینکه این شرکت، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور است، ماندگاری طولانی غذای خشک انجمادی تا چندین سال با حفظ مواد مغذی و آماده سازی آسان در عرض چند دقیقه را از مهمترین ویژگی های منحصربفرد اینگونه مواد غذایی بر شمرد و تصریح کرد: در شرایط مواجهه با وقوع بحران ها مانند سیل، زلزله و یا در کوهنوردی و طبیعت گردی این محصولات می تواند نقش مهمی را در مدیریت موثر مواد غذایی مردم گرفتار در بحران ایفا کند و به این شیوه نسبت به تامین مواد غذائی سبک و با کیفیت و تغذیه سالم اقدام کرد.
10/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود