مدیرکل زندان‌های استان مازندران اعلام کرد:ساخت گود زورخانه‌ای در زندان آمل آغاز شد


مدیرکل زندان‌های استان مازندران گفت: کلنگ احداث گود ورزش‌های زورخانه‌ و کشتی پهلوانی، با حضور سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران و جمعی از پیشکسوتان نام‌آشنای ورزش‌های زورخانه‌ای در زندان آمل بر زمین خورد.
حمیدرضا پوریانی در آیین کلنگ‌زنی احداث گود ورزش‌های زورخانه‌ اظهار کرد: کلنگی که امروز بر زمین خورد، تنها نشانی از آغاز ساخت‌وساز نیست؛ بلکه نمادی است از اعتلای روح، بازسازی اندیشه، و رجعتی دوباره به گوهر گمشده انسانی و پهلوانی است.
وی در آیین کلنگ زنی احداث گود ورزش‌های زورخانه‌ و کشتی پهلوانی که با حضور حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران، حسن حسین‌زاده، مربی برجسته کشتی تیم ملی فرنگی و جمعی از پیشکسوتان نام‌آشنای ورزش‌های زورخانه‌ای برگزار شد؛ افزود: اشاعه فرهنگ ورزش های زورخانه‌ای که ريشه در سن دین و مذهب دارد، در تکامل فرآیند اصلاح و تربیت زندانیان و کاهش دغدغه و استرس و اضطراب در کارکنان نقش محوری ایفا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، مدیرکل زندان‌های استان مازندران تصریح کرد: برنامه بعدی اداره کل زندان‌های استان مازندران ایجاد گود زورخانه‌ای در ندامتگاه محکومین مواد مخدر است و به ترتیب در دیگر زندان‌های استان گود زورخانه ای ایجاد و ورزش پهلوانی و زورخانه ای پررنگ خواهد شد.
10/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود