رئیس پلیس آگاهی مازندران:۵۷۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در مازندران کشف شد


رئیس پلیس آگاهی مازندران از کشف ۵۷۰ میلیارد ریالی اموال مسروقه در ۲ ماهه نخست سال در استان خبر داد.
سرهنگ علی قیصری گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان و شهرستان‌ها با اقدامات اطلاعاتی و فنی و پلیسی، اقدام به شناسایی متهمان و کشف اموال در مخفیگاه‌های مختلف در استان و حتی خارج از استان کردند.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی و تجسس در سطح حوزه استحفاظی در سال ۱۴۰۴ موفق به دستگیری تعداد زیادی سارق در سطح کشور در حوزه مبارزه با سرقت شدند که ارزش کارشناسی اموال مکشوفه بالغ بر ۵۷۰ میلیارد ریال می‌باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس پلیس آگاهی مازندران با بیان اینکه دستگیری متهمان و سارقان در پیشگیری وضعی انواع سرقت‌ها در استان تاثیر بسزایی داشته، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را بدون فوت وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
8/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود