سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران:۹۰۰ واحد شالیکوبی در مازندران فعالیت می کنند


سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: مازندران دارای بیش از ۹۰۰ واحد شالیکوبی است که نیاز است واحدهای سنتی به واحدهای مدرن تبدیل و بهسازی شوند.
ابراهیم تولایی در نشست با اعضای اتحادیه تعاونی شالیکوبی‌داران استان، اظهارکرد: مازندران رتبه اول تولید برنج کشور را دارد و سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید در شالیکوبی‌ها تبدیل می‌شود.
وی با تأکید بر بهسازی واحدهای شالیکوبی سنتی در راستای افزایش کیفیت برنج، افزود: با توجه به ناترازی انرژی و قطعی برق، لازم است شالیکوبی داران مدیریت مصرف برق داشته باشند بطوریکه هم فعالیت اقتصادی دچار اختلال نشود و هم کیفیت برنج حفظ شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به مشکلات تأمین نیروی کارگری، قطعی برق و افزایش تعرفه تأمین اجتماعی در شالیکوبی‌ها، ادامه داد: در حال پیگیری رفع مشکلات هستیم و تلاش می‌کنیم هرچه زودتر این مشکلات برطرف شود.
تولایی در ادامه از تأمین ژنراتور برق برای شالیکوبی های استان از طریق لیزینگ شرکت‌های فعال در این زمینه خبر داد.
7/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود