شهردار آمل:المان شهر المپیکی در وردی شهر آمل نصب و راه اندازی می شود


آئین تجلیل از مدال آوران المپیکی و جهانی این شهرستان به همراه سردیس قهرمانان شامگاه دوشنبه با حضور برترین های ورزش ایران مازندران برگزار شد.
شهردار آمل در مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیکی و جهانی شهرستان آمل که با حضور جهان پهلوان قاسم رضایی، رئیس شورا و اعضای شورای شهر آمل در سالن اجتماعات مدیریت بحران شهرداری برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از حضور قهرمانان و ورزشکاران گفت: شهر آمل افتخاراتی دارد که قطعا در تاریخ ماندگار خواهد شد.
علی داودی با تاکید بر اینکه ورزشکاران الگوهای خوبی برای جوانان هستند؛ خاطرنشان کرد: برای موفقیت در ورزش باید سختی فراوان کشید تا الگوی خوبی برای جوانان و آیندگان شد لذا آموزش درست، حفظ تمرکز، هوش بالا و شخصیت قهرمانی در ورزشکاران مدال آور تبلور پیدا کرده و باید از مدال آوران درس بگیریم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: هزینه برای ورزش و آموزش همیشه سرمایه‌گذاری است تا بهره مندی عمومی ایجاد شود.
شهردار آمل یادآور شد: ورزشکارانی چون امیرحسین زارع و هادی ساروی شخصیت قوی و هوش زیاد دارند و خواستن را در زمین به توانستن تبدیل کردند و همین شخصیت قهرمانی و هوش سرشار باعث شده تا شهر آمل که به نام آرش کمانگیر بوده در المپیک شاخص‌ترین و برجسته‌ترین شهر در دنیا پرآوازه شد.
وی همچنین بانوی ورزشکار جهانی را مایه مباهات شهرداری آمل دانست و گفت: ورزشکاری چون صدیقه دریایی که سال‌های سال موفق به کسب مدال‌های جهانی و ملی شدند مایه مباهات مجموعه شهرداری است.
شهردار آمل از نصب و راه‌اندازی المان شهر المپیکی در وردی شهر آمل خبر داد و افزود: پروژه المان شهر المپیکی مصوب و طراحی لازم انجام شده و انشاءالله پس از اقدامات عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

قاسم رضایی، محمدهادی ساروی و امیرحسین زارع مدال آوران المپیکی کشتی فرنگی و آزاد، صدیقه دریایی قهرمان ادوار مختلف جهانی و آسیایی، فردین هدایتی و ابوالفضل رحمانی قهرمانان جهانی کشتی فرنگی و آزاد، سهیل موسوی قهرمان ووشوی جوانان جهان، خانواده ابوالفضل کاظمیان قهرمان شطرنج رقابت های جهانی و دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران در این مراسم با تلاش شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل تجلیل شدند.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود