مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران:رویداد بزرگ مشاغل خانگی در مازندران برگزار می‌شود


مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از برگزاری رویداد مشاغل خانگی به مناسبت روز ملی مشاغل در قالب ۵۰ غرفه در استان خبر داد.
علی باقری با گرامیداشت به عنوان روز ملی مشاغل خانگی نامگذاری شده است که نشان از اهمیت بالای مشاغل خرد و خانگی در کشور دارد.
وی افزود: در همین راستا طی برنامه ریزی صورت گرفته توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رویدادهای مشاغل خانگی در سطح کشور با شعار ایران هنگام کار است و از خانه برای ایران برگزار خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: ترویج فرهنگ مشاغل خرد و خانگی و معرفی الگوهای این مشاغل به مردم از اهداف مهم برگزاری این رویدادها در سطح کشور می‌باشد.
باقری افزود: رویداد بزرگ مشاغل خانگی مازندران نیز روز ۲۱ اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۲۰ شب در محل بوستان ملل ساری برگزار می‌گردد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی ادامه داد: بیش از ۵۰ غرفه شامل طرح‌های نمونه مشاغل خانگی در این این رویداد شرکت خواهند کرد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی استانداری، بهزیستی، فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، ارشاد، کمیته امداد، صمت، جهاد کشاورزی، بنیاد برکت، بسیج سازندگی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شهرداری ساری در برگزاری این رویداد نقش دارند.
21/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود