مدیرکل ورزش و جوانان مازندران:ورزش های ساحلی در نور توسعه یابد


مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه شهرستان نور مملو از استعدادهای ورزشی است، بر لزوم توسعه ورزش های ساحلی در منطقه تاکید کرد.
حسین بریمانی در نشست هیئت‌های ورزشی نور با اشاره به اینکه نور دومین شهرستانی است که به عنوان مقصد بازدیدهای میدانی انتخاب شد بیان داشت: شهرستان نور سرشار از استعدادهای ورزشی است و قطعاً برای رفع مشکلات زیرساختی تلاش خواهیم کرد.
وی بیان کرد: از ظرفیت‌های دستگاه‌های دیگر مانند منابع طبیعی برای رفع موانع توسعه بهره خواهیم گرفت و با حمایت نمایندگان، مجلس و فرمانداران می‌توانیم بسیاری از مشکلات و مطالبات حوزه ورزش را مرتفع کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، مدیرکل ورزش و جوانان ورزش‌های ساحلی را یک فرصت خوب برای توسعه ورزش در شهرستان‌های ساحلی دانست و گفت: باید فضای تعامل و همکاری‌ها با شهرداری‌ها بیش از پیش شود تا شاهد رونق ورزش‌های ساحلی باشیم.
16/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود