رئیس هیأت نجات‌غریق و غواصی مازندران:پروژه هوشمندسازی سواحل مازندران بلاتکلیف است


رئیس هیأت نجات‌غریق و غواصی مازندران گفت: پروژه هوشمندسازی سواحل که قرار بود ساحل مازندران را پوشش دهد به‌دلیل اختصاص نیافتن اعتبار لازم در بلاتکلیفی بسر می‌برد.
نقی کریمیان درباره وضعیت پروژه ملی سامانه هوشمندسازی سواحل، اظهار داشت: این پروژه به‌دلیل‌ نبود اعتبار لازم در بلاتکلیفی بسر می‌برد؛ پروژه‌ای که قرار بود ساحل مازندران را تحت پوشش قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه در چند فاز درنظر گرفته شد، افزود: باتوجه به اختصاص نیافتن اعتبار لازم برای اجرا این پروژه بر زمین ماند.
رئیس هیأت نجات‌غریق و غواصی مازندران بیان کرد: اختصاص اعتبار برای اجرای درست طرح ساماندهی سواحل کمک‌کننده خواهد بود که لازم است تمهیدات لازم جهت اختصاص اعتبار برای اجرای طرح هوشمندسازی سواحل درنظرگرفته شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، کریمیان با اشاره به وجود ۷۲۰ نقطه حادثه‌خیز در طول نوار ساحلی مازندران، گفت: البته باتوجه به بحث پسروی دریا تعداد نقاط حادثه‌خیز دریای مازندران افزایش یافته که مستلزم انجام پایش است.
14/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود