استاندار مازندران:هیچ مدیری حق شکایت از خبرنگاران را ندارد


استاندار مازندران گفت: هیچ مدیری حق شکایت از خبرنگاران را ندارد و بنده در کنار اینکه از خبرنگارانی که نقد منصفانه می‌کنند، حمایت می‌کنم، در مقابل اگر مطلبی به تخریب و تهمت بینجامد، قطعاٌ برخورد خواهم کرد.
مهدی یونسی‌رستمی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان مازندران اظهار کرد: به محیط باز سیاسی معتقدم و خط قرمز من اعتقاد به منویات مقام معظم رهبری است.
وی افزود: من دنبال خطوط سیاسی نیستم و در انتصابات ۵۶ گانه تا به امروز، آن را به اثبات رسانده‌ام.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: زمان راست و چپ‌گرایی گذاشته است و چند دهه این مسیر را رفتیم و مشکلات را می‌بینیم.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: ناترازی‌های امروز پذیرفتنی است و من دائما در حال عذرخواهی از مردم هستم.
یونسی‌رستمی عنوان کرد: چاره‌ای جز مازوت‌سوزی نیروگاه نداریم چرا که منابع دیگر برای جایگزینی نداریم.
وی بیان کرد: با هر مشکلی در حال جذب سرمایه‌گذاران هستیم اما در تامین زیرساخت مثلا تامین برق، با مشکل مواجه می‌شویم.
استاندار مازندران تاکید کرد: مازندران در پیک گرما ۴ هزار مگاوات برق نیاز دارد که تولید ما تقریبا نیمی از این میزان است.
یونسی‌رستمی عنوان کرد: ما بسیاری از کارخانجات قدیمی استان را از دست دادیم، بسیاری از صنایع را از دست دادیم و لذا باید آن را فعال کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، وی افزود: استان مازندران دارای رتبه یک امنیت کشور است و امنیت پایدار وجود دارد و باید از این فرصت از توسعه همه‌جانبه استان بهره ببریم.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: باید دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و به گونه‌ای عمل کنیم که بتوانیم به مردم، پاسخگو باشیم.
9/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود