رئیس کل دادگستری مازندران بر لزوم پیگیری جدی سیاستهای ابلاغی توسعه دریامحور در استان تاکید کرد.
عباس پوریانی، اظهار کرد: وجود نوار ساحلی دریای مازندران، فرصتی ارزشمند برای استان است و میطلبد سیاستهای توسعه دریامحور، ضمن رفع موانع و استفاده حداکثری از همه ظرفیتها در استان اجرایی شود.
وی با اشاره به ورود دادستانی عباس آباد برای حل مشکل ترافیک شهرستان در راستای حفظ حقوق عامه، خاطرنشان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان عباس آباد و حضور تعداد زیادی از مسافران در این شهرستان، احداث جاده ساحلی در کاهش بار ترافیکی موثر خواهد بود.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: دادگستری مازندران تلاش دارد با ورود به مسائل مختلف در حوزه های قضایی استان، در راستای حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرائم، نسبت به حل مشکلات اقدام کند و در این مسیر با تمام ظرفیت، حامی دستگاه های اجرایی خوبی بود.
پوریانی، در بخش دیگری از سخنان خود از وجود ۹۰۰ هزار منزل مسکونی خالی در مازندران انتقاد کرد و با اشاره به ۱۲۰ هزار واحد مسکونی غیر مجاز در اراضی استان، تاکید کرد: پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز باید مد نظر ویژه همه مسئولین مرتبط قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، وی همچنین بر لزوم برخورد مقتدرانه با اراذل و اوباش در استان تاکید کرد و گفت: در این خصوص با هیچ فردی مماشات نداریم و با مخلان نظم و امنیت، بدون اغماض برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
2/2/1404
