رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به فعالیت چهار هزار و ۲۰۰ صیاد در استان گفت: ماهی سفید ۵۰ درصد ترکیب صید استان را تشکیل می دهد.
بابک مؤمنی، ظرفیتهای دریای خزر را در حوزه تولیدات دریایی، ارزآوری و اشتغالزایی بی نظیر دانست و اظهار داشت: این مجموعه با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته و زنجیره کامل تولید ماهیان خاویاری، نقش مهمی در تقویت اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار منطقه ایفا میکند.
وی اعلام کرد: این شرکت با تخصص در پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویار با کیفیت برتر، از آب دریا، نیروهای متخصص، تجهیزات پیشرفته و خوراک مرغوب استفاده میکند و دارای زنجیره کامل تولید از تکثیر تا برداشت و فرآوری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آغاز فصل صید ماهیهای استخوانی از اواسط مهرماه تا فروردینماه سال آینده، افزود: مرکز تکثیر، پرورش و بازسازی ذخایر آبزیان شهید رجایی ساری، مسئولیت تکثیر بچه ماهیان را بر عهده دارد. لاروهای ماهی پس از پرورش به وزن ۸ تا ۹ گرم، با هماهنگی اتحادیه صیادی پره، یگان حفاظت آبزیان شیلات و حفاظت محیط زیست، در رودخانههای استان رهاسازی میشوند.
مؤمنی تاکید کرد: ماهی سفید بیش از ۵۰ درصد از صید و بیش از ۶۰ درصد از درآمد صیادان مازندران را به خود اختصاص میدهد. تکثیر طبیعی و مصنوعی این گونه در یک دهه اخیر به سالانه ۱۰۰ میلیون قطعه رسیده است.
وی افزود: همچنین، معیشت بیش از چهار هزار و ۲۰۰ ماهیگیر در قالب ۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره در مازندران، از طریق صید در دریای خزر تأمین میشود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آمار صید ماهیان استخوانی در فصل گذشته، گفت: صیادان مازندران در فصل صید گذشته حدود سه هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهیهای استخوانی در دریای خزر صید کردند.
18/12/1403
