جشنواره بومی و سنتی در روستای کمدره برگزار شد

دومین جشنواره آیین بومی، سنتی و محلی به مناسبت دهه فجر در مدرسه ۱۵ خرداد روستای کمدره بخش دشت‌سر برگزار شد.
به گفته مدیر اجرایی این جشنواره، حدود ۴۵ دانش‌آموز در این جشنواره شرکت کردند که در آن انواع بازی‌های محلی مانند هفت سنگ، کا، آغوزکا، کشت کا، طناب‌بازی و انواع غذای سنتی شامل آش، نان محلی، آغوزکنا، بادونه برشی، بشتزیک، کماچ، کیک و وسایل سنتی و موسیقی سنتی برگزار شد.
زهرا برفره هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب دانش‌آموزان به سمت بازی‌های محلی و حفظ اصالت مازندرانی و آشنایی با انواع غذاها و بازی‌های محلی اصیل مازندران بیان کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی افزود: این جشنواره تلاش می‌کند تا دانش‌آموزان با فرهنگ و سنت‌های بومی خود آشنا شوند و این اصالت‌ها را حفظ کنند.
15/11/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود