مدیر عامل شرکتآب و فاضلاب مازندران ضمن تایید عقب ماندگی اجرای طرح های فاضلاب به روش شبکه جمع آوری و تصفیه خانه، گفت: این که همچنان حفر چاه جذبی و یا نصب سیستم سپتیک فاضلاب در منازل شهری و روستایی انجام شود، دردی از مشکلات را دوا نمی کند، چراکه با افزایش ساخت و ساز ها و حفر چاه های متعدد در کنار هم و از طرفی بالا بودن سطح آب، این روشی مناسبی نیست.
بهزاد برارزاده نگاه توسعه ای در حفاظت از محیط زیست مازندران به خصوص برای جلوگیری از ورود فاضلاب های خانگی به رودخانه ها، آب های زیر زمینی و در نهایت به دریای خزر فقط باید شبکه جمع آوری و تصفیه خانه مورد نظر باشد، اظهار داشت: به دلیل کمبود اعتبار، اجرای طرح های فاضلاب استان به نسبت بسیار طولانی و به کُندی پیش می رود.
وی با بیان اینکه اکنون ۱۸ طرح جمع آوری فاضلاب و ایجاد تصفیه خانه در شهرهای مختلف مازندران در دست اجرا است، ادامه داد: اجرای طرح های شبکه جمع آوری فاضلاب در ۱۵ شهر ساحلی استان در اولویت قرار دارد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با بیان این که دغدغه جدی امروز شهروندان مازندران اکنون فاضلاب است که با همکاری دولت هشت هزار میلیارد ریال در قالب تامین مالی از طریق اوراق مرابحه اسلامی برای طرح های آب و فاضلاب این استان اختصاص یافته است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، برارزاده با بیان اینکه اکنون فقط ۵۰ درصد جمعیت شهری ساری، بابل، و جویبار تحت پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار دارند، گفت: هنوز بسیاری از شهرهای استان از جمله سوادکوه شمالی و سوادکوه در مرحله اجرای جمع آوری فاضلاب قرار نگرفته اند.
29/10/1403