رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دستگاه قضایی استان، ضمن رفع موانع سرمایه گذاری بر خود تکلیف میداند از تولیدکنندگان حمایت کند.
عباس پوریانی نگاه دستگاه قضایی مازندران را توسعه و تحول استان دانست و گفت: دستگاه قضایی استان، ضمن رفع موانع سرمایه گذاری بر خود تکلیف میداند از تولیدکنندگان حمایت کند.
وی افزود: مدیران اجرایی باید در راستای حمایت از تولید و سرمایه گذاری در استان اهتمام کنند و در این مسیر دستگاه قضایی استان با مدیرانی که با تخلف و اهمال در انجام وظایف، موجبات تضییع حقوق بیت المال را فراهم کنند، برخورد قانونی میکند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس کل دادگستری مازندران گفت: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه سرمایه گذاری و اشتغال در استان وجود دارد و باید از همه ظرفیتها برای پیشرفت مازندران استفاده شود.
29/10/1403
