با حضور استاندار مازندران،ایستگاه پست ۶۳.۲۰ کیلوولت دلیران آمل افتتاح شد


با حضور مسئولان استانی و شهرستانی ایستگاه پست ۶۳.۲۰ کیلو ولت دلیران در روستای وسطی کلا شهرستان آمل افتتاح شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
استاندار مازندران در حاشیه افتتاح پروژه ایستگاه پست ۶۳.۲۰ کیلوولت دلیران در روستای وسطی کلا شهرستان آمل؛ گفت: پروژه‌های نیمه تمام استان را احصا و برای بهره برداری این طرح‌ها پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.
مهدی یونسی رستمی با اشاره به پشتیبانی 46 درصدی شهرستان آمل از صنعت مازندران؛ خاطرنشان کرد: نگاه ما به این شهرستان ویژه‌ است و ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سد هراز اعتبار نیاز است که تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: این پروژه در رفع ناترازی‌های برق این منطقه اثرگذار خواهد بود بطوریکه با ۱۵۰۰ میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفته است .
استاندار مازندران همچنین در حاشیه بازدید از سد هراز، یاداور شد: پروژه سد هراز با ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است در سال جاری ۳۸۹ میلیارد تومان اعتبار تصویب شده است که ۲۳۰ میلیارد تومان تاکنون تخصیص پیدا کرد.
13/10/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود