بازدید سرزده فرماندار از وضعیت فعالیت معدن شن و ماسه کهرود لاریجان

زارعی نجفدری با حضور سرزده در معدن کهرود از کارگاه تولید شن و ماسه کوهی، برخی از مشکلات مطروحه این واحد را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل؛ ذات الله زارعی نجفدری فرماندار ویژه شهرستان آمل به همراه معاون عمرانی فرمانداری،بخشدار،باقری فرمانده انتظامی شهرستان، رئیس اداره صمت،رئیس اداره منابع طبیعی،رئیس راهداری لاریجان،معاون محیط زیست شهرستان، از معدن شن و ماسه کهرود بازدید کردند.

طی این بازدید فرماندار به همراه مسئولان شهرستان ضمن بررسی فعالیت معدن شن و ماسه کهرود، تخلفاتی اعم از خام فروشی،تبدیل آب راه به زیرگذر بدون رعایت موارد قانونی و آسیب زدن جدی به پل،احداث رمپ خروجی معدن بدون مجوز در قوس محور اصلی هراز،تغییر مسیر آب،برداشت خاک در مسیر آب راه را مشاهده و بعد از بررسی و به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود