مدیر عامل شرکت گاز مازندران:گاز ۱۵ هزار ویلای پرمصرف در مازندران قطع شد


مدیر عامل شرکت گاز مازندران از قطع گاز ۱۵ هزار ویلا‌های خالی از سکنه و پرمصرف در استان خبر داد.
هژبر جوادی با بیان اینکه تأمین گاز خانگی مشترکان در اولویت است از قطع گاز مصرفی اماکن گردشگری و شهرک‌های خوش نشین و بدون استفاده در استان خبر داد و افزود: تلاش برای پایدار بودن گاز شهر‌های استان ادامه دارد.
وی با تاکید بر رعایت جدی مردم در مصرف گاز با اشاره به برگزاری جلسات متعدد ستاد مدیریت بحران به ریاست معاون وزیر نفت در امور گاز از اعمال مقررات و محدودیت‌های جدید در مصرف گاز افزود: قطع گاز مصرفی شهرک‌های خوش نشین، استخردار و بدون استفاده و همچنین اماکن و ساخت و ساز‌های غیر مجاز در استان نیز توسط مأمورین گاز در حال انجام است تا با این اقدامات بتوان نسبت به مدیریت توزیع گاز مصرفی در شبکه خانگی اهتمام بیشتری داشت.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران اظهار کرد: جوادی ابراز امیدواری کرد: مشترکان پرمصرف با صرفه جویی بیشتر در مصرف شرکت گاز را یاری نمایند و در حال حاضر روزانه ۳۰ میلیون متر مکعب مصرف گاز در مازندران است که این میزان رو به افزایش بوده و همه مشترکان لازم است صرفه جویی در مصرف گاز را جدی بگیرند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، هژبر جوادی با اشاره به ۲۵۰ هزار ویلا در سطح استان به بازدید از کنتور‌های گاز ویلا‌های خالی از سکنه اشاره کرد و یادآور شد: با تعهد مالک و استفاده از گاز در صورت سکونت، گاز وصل می‌شود.
27/9/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود