معاون پژوهش و فناوری دانشگاه:۱۰ عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران در فهرست پژوهشگران پراستناد پایگاه ISC قرار گرفتند


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، از حضور ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه در فهرست پژوهشگران پراستناد پایگاه ISC در حوزه‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری اعلام شده در آذر ۱۴۰۳ خبر داد.
جمال قاسمی اظهار داشت: بر اساس این گزارش، موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، بر مبنای منابع اطلاعاتی و پایگاه‌های داده خود، اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد در حوزه‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری می‌نماید. در گزارش اخیر، پژوهشگران پراستناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۱-۱۳۹۲) معرفی شده‌اند. این تحلیل با شناسایی فهرستی از پراستنادترین نویسندگان در هر حوزه با استفاده از روش‌های نرم افزاری آغاز می شود. پژوهشگران هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که در نشریات ISC دریافت کرده‌اند، مرتب‌سازی و سپس پژوهشگران براساس حدود آستانه استنادی به عنوان پژوهشگران پراستناد در این حوزه‌ها درنظر گرفته می‌شوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آن‌ها است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: براساس این گزارش، تعداد ۴۸۹ پژوهشگر پراستناد ایرانی در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری شناسایی و در ۱۶ حوزه‌ی موضوعی دسته بندی شدند که نسبت به سال گذشته، شاهد رشد ۱۵ درصدی پژوهشگران هستیم.
بر اساس فهرست اعلامی، ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به نام‌های دکتر احمد جعفری صمیمی در حوزه موضوعی علوم اقتصادی؛ دکتر یحیی کامیابی و دکتر حسین فخاری در حوزه موضوعی کسب و کار، مدیریت و حسابداری؛ دکتر ابراهیم صالحی عمران در حوزه موضوعی علوم تربیتی؛ دکتر صدیقه لطفی و استاد فقید دانشگاه دکتر علی‌اصغر فیروزجاییان در حوزه موضوعی علوم اجتماعی؛ دکتر اکبر علیوردی‌نیا در حوزه موضوعی جامعه شناسی و علوم سیاسی و سایر؛ دکتر قدسیه رضوانیان و دکتر علی اکبر باقری خلیلی در حوزه موضوعی زبان و ادبیات؛ دکتر سید رسول موسوی حاجی در حوزه موضوعی علوم تاریخی، در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد قرار گرفتند.
سحر جعفرصالحی، دانش آموخته دانشگاه مازندران در حوزه موضوعی علوم تاریخ نیز در زمره پژوهشگران ایرانی پراستناد قرار گرفت.
18/9/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود