معین تقی زاده کشاورز جوان و تحصیلکرده آملی در گفت گو با صبح آمل:اعتقادی به پشت میزنشینی ندارم

با وجود سختی های زیاد اما ناامید نشدم/ترس و باور نادرست باعث ناامیدی است
اگر بخواهیم به‌صورت حدودی میزان بیکاران در جامعه را برشماریم، بیشترین بیکاران در رشته‌های کامپیوتر، صنعت و فناوری، معماری و ساختمان، محیط زیست، کشاورزی، جنگلداری و شیلات هستند و مهم‌ترین معضل فعلی کشور هم در بخش اشتغال و بازار کار، فارغ التحصیلانی هستند که پس از فراغت از تحصیل و آماده شدن برای ورود به عرصه کار و تولید، تفکر پشت میز نشینی را دارند. اما نگاه جامعه به مقوله اشتغال این است که تنها پشت میز نشینی را شغل می‌دانند در حالی که کارشناسان تأکید دارند برای تغییر این دیدگاه باید تفکر کارآفرینی میان نوجوانان و جوانان گسترش یابد.
درباره موفقیتش می‌پرسم، می‌گوید؛ هر فردی اگر بخواهد در هر زمینه‌ای فعالیت کند می‌تواند موفق باشد فقط کافی است کمی تلاش، انگیزه و پیگیری مستمر در کار داشته باشد و مطمئنا هیچ کاری بدون شکست نیست و من هم در مسیر فعالیت خودم سختی‌های زیادی را تحمل کردم اما ناامید نشدم و دست از تلاش برنداشتم و با حمایت پدرم توانستم کشاورز موفقی باشم و حتی بتوانم برای چندین نفر در کنار خودم اشتغال ایجاد کنم و برای آنان کسب درآمد داشته باشم.
این جوان دهه هفتادی آملی ثابت کرد با وجود مشکلات اما با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی می‌توان فعل «خواستن، توانستن است» را تحقق بخشید بنابراین همیشه سعی کرد کاری بزرگ انجام دهد و شکست بخورد تا اینکه هیچ کاری انجام ندهد و موفق شود. این تولیدکننده نمونه بخش کشاورزی که از دوران نوجوانی عشق و علاقه زیاد به کشاورزی داشت پا‌به‌پای پدر در زمین‌های کشاورزی کار کرد تا بتواند این میراث کهن را از پدر به ارث ببرد و در این عرصه موفق شود. آری با بیان این مطالب می‌توان به انگیزه معین تقی زاده جوان دهه هفتادی آملی برای موفقیت پی برد که همین موضوع مهم صبح آمل را بر آن داشت تا طی گفتگویی صمیمانه پای حرفهای وی بنشینیم که ماحصل آن را در زیر می خوانید؛
معین تقی زاده متولد 7/2/ 1372 روستای کم کلا شهرستان آمل هستم. فوق دیپلم را با معدل بالای 15 و لیسانس را با معدل 80/16 در دانشگاه آزاد اسلامی آمل گرفتم و فوق لیسانسم را نیز با معدل 15در رشته ساخت و تولید و مکانیک از دانشگاه نوشیروانی بابل اخذ کردم و در واقع از دانشجویان خوب و درسخوان هم بودم. دو خواهر یکی بزرگتر و دیگری کوچکتر از خودم دارم و تک پسر خانواده هستم.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود