مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ایجاد مجتمع های تولید نان را از برنامه های مهم کارگروه گندم و آرد استان بیان کرد.
عباسعلی وفایی نژاد با تاکید بر صدور پروانه کسب نانواییها به صورت ایجاد مجتمعهای تولید نان اظهار داشت: با تأکیدات صورت گرفته توسط استاندار مازندران، ایجاد مجتمعهای تولید نان از برنامههای مهم کارگروه گندم آرد و نان استان است که باید طی یک پروسه زمانی مشخص شکل گیری شود.
وی تصریح کرد: اتحادیههای صنفی و کارگروههای آرد و نان شهرستانها میتوانند با برنامه ریزی مناسب، پروانه کسب واحدهای جدید که از آرد یارانهای نوع ۶ یا قیمت تمام شده استفاده میکنند، در قالب مجتمعهای تولید نان که توان پخت چند نوع نان را دارند صادر شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: استفاده از تجربه ایجاد مجتمعهای تولید نان، با تنوع پذیری و افزایش تولید و همچنین اختیار مصرف کنندگان در خرید، عمده نان مورد نیاز شهروندان را تأمین کرده و موجب کاهش صفهای نان در استان خواهد بود.
وفایی نژاد همچنین به موضوع چند نرخی بودن گندم و به تبع آن آرد یارانهای اشاره کرد و افزود: شکافی که بین قیمت گندم یارانهای و قیمت واقعی گندم وجود دارد یکی از عوامل مهم برای به انحراف رفتن آرد و یارانه پرداختی در این حوزه است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی تصریح کرد: در سال جاری هر کیلو گندم تولیدی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورز خریداری شد، اما هرکیلو گندم برای آرد خبازی یارانهای نوع یک به قیمت ۶۶۵، برای خبازیهای یارانهای نوع دو به قیمت ۹۰۰ و نوع سه و نوع ۶ برای مصارف صنف و صنعت و برخی نانواییهای جدید با قیمت ۱۲ هزارتومان به کارخانجات آرد تحویل داده میشود.
30/8/1403