مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۵ درصد عملیات های امداد و نجات در کشور توسط امدادگران مازندران انجام شده است.
غلامعلی فخاری افزود: افزایش ۶ درصدی پوشش امدادی این جمعیت به حوادث ترافیکی و افزایش ۱۵درصدی امدادونجات کوهستان در بازه زمانی فوق نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بودیم.
وی ادامه داد: در این مدت ۹۸۴ ترافیکی، ۱۷۶حادثه شهری، ۸۹ حادثه کوهستان، ۲۶ حادثه صنعتی و کارگاهی، ۸۲۱ حادثه دریایی و ساحلی، ۶۷ حادثه جوی، ۲۹۵ حادثه فوریت پزشکی و ۳۴ حادثه دریایی خدمات درمانی ارائه شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران اظهار کرد : ۱۷ حادثه حمله حیوان، ۹۹ حادثه مفقودی، ۲۳ حادثه جنایی، ۴ حادثه انفجار و آتش سوزی و رهاسازی ۷۸ مصدوم انجام شده است.
به گفته فخاری در همین راستا سه هزار و ۳۶۴ نفر بصورت سرپایی خدمات مورد نیاز خود را ازعوامل امداد ونجات هلال احمر استان دریافت و بیش از ۱۴۶۱نفر از مصدومان حوادث مختلف نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی با اشاره به اینکه در چهار حادثه نیز از ظرفیت بالگرد امدادی استفاده شد، تصریح کرد : جمعیت هلال احمر مازندران از نظر پاسخگویی به فوریت ها و انجام عملیاتهای امدادونجات در شمار استانهای برتر کشور قراردارد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران افزود: در مجموع چهار هزار و ۹۶۱ تیم عملیاتی با به کارگیری تجهیزات امدادی اعم از آمبولانس و خودروی نجات و پشتبانی در این عملیاتها مشارکت داشتند.
1403/08/13