رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران:اختصاص ۱۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران به کشت دوم


رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه ۱۵ مهرماه زمان برداشت برنج رتون در استان است، گفت: سطح نشای مجدد حدود ۷۰ هزار هکتار و سطح برنج رتون حدود ۴۰ هزار هکتار است.
علی‌محمد رمضانی، اظهار کرد: درحال حاضر عملیات برداشت برنج در سطح ۹۹ درصد از شالیزارهای استان مازندران انجام شد.
وی افزود: از میزان سطح برداشت معادل ۲۱۴ هزار هکتار از شالیزارها ۹۸ درصد اراضی با کمباین مخصوص برنج انجام شد.
رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: با توجه به بارش باران طی روزهای اخیر لازم است ۲۴ ساعت بعد از بارندگی نسبت به برداشت برنج اقدام شود.
رمضانی با اشاره به پیش‌بینی افزایش ۸ تا ۱۰ درصدی تولید برنج، تصریح کرد: کارکنان شالیکوبی مراقب رطوبت شلتوک باشند تا دچار خسارت نشویم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی با اعلام اینکه ۱۵ مهرماه زمان برداشت برنج رتون در استان مازندران است، اظهار کرد: سطح نشای مجدد در استان حدود ۷۰ هزار هکتار و سطح برنج رتون بیش از ۴۰ هزار هکتار است.
رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: امیدواریم به خوداتکایی در تولید برنج نزدیک شویم و در این زمینه بحث کشت ارقام پرمحصول کم آب بر برنج می‌تو‌اند کمک‌کننده باشد.

1403/07/05

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود