معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران:شناسایی کانون اصلی تکثیر پشه ناقل “تب دنگی” در مازندران


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به افزایش تعداد شهرستان هایی که “آئدس” پشه ناقل بیماری تب دنگی در آنها ردگیری و شناسایی شده است، اعلام کرد: لاستیک های رها شده در نقاط مختلف کانون های اصلی وجود این پشه است.
رضا صفری عربی افزود: سرعت تکثیر پشه آئدس وابسته به وجود مکان هایی که در آنها آب وجود دارد وابسته است و لاستیک های رها شده در زمان بارندگی ها مملو از آب می شوند.
وی ادامه داد: فراوانی تعداد لاستیک های رها شده در نقاط مختلف مازندران باعث شده در ردگیری این پشه شاهد باشیم نکات تخم ریزی و تکثیر آن در این نقاط شناسایی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران توضیح داد: با توجه به اهمیت شناسایی و امحای نقاط آلوده به پشه آئدس در جلسه ای از شهرداران و دهیاران خواسته شد تا نسبت به از بین بردن نقاطی که لاستیک های رهاشده در آنها وجود دارد اقدام کنند.
صفری عربی گفت: پشه آئدس در شهرستان‌های نوشهر، رامسر، عباس‌آباد، تنکابن، نور و محمودآباد ردگیری و مشاهده شده بود. البته هیچ پشه‌ آلوده به ویروس تب دنگی گزارش نشد و در مازندران نیز هیچ موردی از ابتلا به تب دنگی نداشتیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی در خصوص پراکندگی مناطقی که پشه آئدس در آن‌ها ردگیری شد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این پشه در شهرستان‌های غرب استان مشاهده شده است. اما با توجه به مشاهده پشه در استان گلستان، ‌ احتمال ردگیری و شناسایی آن در نقاط شرقی مازندران هم محتمل است.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران هرچند تعداد شهرستان‌هایی که پشه آئدس در آن‌ها شناسایی شده افزایش یافت، اما تاکنون موردی از ابتلا افراد به این بیماری گزارش نشده است.

1403/07/05

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود