مدیرکل ورزش و جوانان مازندران سهم بانوان استان از مدال های مسابقات جهانی، ملی و بین المللی را طی سال قبل ۸۹ مدال عنوان کرد.
علی رجبی با بیان اینکه ورزش بانوان باید همطراز ورزش آقایان برای استان و کشورمان افتخارآفرینی کند، افزود: با همگانی کردن ورزش در بین بانوان به مرور زمان بعد قهرمانی در ورزش بانوان حاصل میشود.
وی از کسب ۳۶۵ مدال سال قبل خبر داد و گفت: سهم بانوان کسب ۸۹ مدال بوده است.
حسین دلیری معاون امور ورزش با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۶۵ مدال جهانی، آسیایی و بین المللی توسط دلیرمردان و شیرزنان ورزش مازندران کسب شد، تصریح کرد: از این تعداد مدال ۲۷۶ مدال توسط دلیرمردان و ۸۹ مدال نیز توسط شیر زنان مازندرانی کسب شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی برگزاری اتاق فکر و نشست با صاحب نظران ورزش را در رشد و توسعه ورزش بانوان مؤثر دانست و گفت: برگزاری کلاس ارتقا آموزش مربیان ویژه بانوان موضوعات مهم در توسعه ورزش بانوان است.
1403/04/24