در جشن گلریزان مجمع خیرین /80 درصد مراجعین مربوط به بخش درمان می باشد
نیکوکاران آملی بیش از 91 میلیارد و 400 میلیون ریال برای کمک به نیازمندان و تکمیل برخی طرحهای عمرانی نیمه کاره خیریهای به مجمع خیّران شهرستان آمل کمک کردند.
مدیرعامل مجمع خیران شهرستان آمل گفت: مشکلات و کمبودها در بخش بهداشت و درمان بزرگترین دغدغه ما بحساب می آید که حضور افراد خیر در این عرصه از بار نگرانی بیماران و جامعه می کاهد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، مسعود نیکپور در جشن گلریزان بیستمین سال تاسیس مجمع خیران شهرستان آمل که در تالار مجلل اهورا برگزار شد؛ ضمن قدردانی از همت والای خیرین سلامت در جهت رفع آلام بیماران و رفع نیازهای حوزه سلامت، با اشاره به هزینه های زیاد برای تامین داروهای بیماران، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، جراحی و ام آی آر، خواستار استفاده از ظرفیت خیرین حوزه سلامت برای رفع دغدغه های بیماران شد.
وی با بیان اینکه مشکلات حوزه سلامت هم از نظر خدمات دهندگان و هم از جانب خدمات گیرندگان زیاد است، گفت: مراکز درمانی که خدمات سلامت و درمان را ارائه می دهند، با کم و کسریها در حوزه تجهیزات و امکانات لازم مواجه هستند، لذا هم مسئولان و مردم خصوصا خیرین باید به کمک بیایند چرا که بیماران نیازمندچشم امیدشان به مجمع خیرین است.
مدیرعامل مجمع خیران شهرستان آمل با تاکید بر اینکه بخشی ازمشکلات بهداشت ودرمان با اطلاع رسانی به مردم قابل حل شدن است؛ خاطرنشان کرد: افراد خیر با آگاهی داشتن از مشکلات و کمبودها می توانند امور خیر خود را در برطرف ساختن مشکلات جامعه صرف کنند.
نیکپور یادآور شد: مجمع خیرین شهرستان آمل باهدف قانونمند شدن، ساماندهی، تقویت و توسعه فعالیتهای خیریه بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی مرتبط با سلامت فعالیت می کند.
در این مجمع، نیازهای اساسی بخش بهداشت و درمان باهماهنگی و بهره گیری از نظرهای پزشکان، تعیین و اولویت بندی شد.
وی افزود: حمایت های خیرین ما را در کارمان استوارتر و قوی تر می کند تا آنچه که حق جامعه است به خوبی ادا کنیم.
نیکپور گفت: منشاء خیر و برکات فروانی در بخش بهداشت و سلامت بوده است و امیدواریم تا با حمایت دولت و مسئولین دست اندرکار بتوانیم راهکاری را جهت کمک به این مجمع پیدا کنیم.
مدیرعامل مجمع خیران شهرستان آمل با بیان اینکه نوع دوستی، خیرخواهی و هم نوگرایی عبادت محسوب می شود، گفت: خیرخواهی یعنی خواستن خیر و نیکی برای دیگران و از برترین صفات و فضایل انسانی که باید مورد توجه همگان باشد.
نیکپور خریداری دستگاه سنگ شکن به ارزش ۳۲۰ هزار یورو و نصب و راه اندازی آن در بیمارستان ۱۷ شهریور از محل کمکهای اهدایی خیّران شهرستان آمل را از دیگر اقدام ماندگار مجمع در راستای ارائه خدمات درمانی به بیماران شهرهای مختلف مازندران برشمرد و بیان داشت: تا به امروز بیش از 18 هزار نفر از بیماران دارای سنگ کلیه به وسیله دستگاه سنگ شکن درمان شدند.
وی یکی از اقدامهای موثر مجمع خیران شهرستان آمل را ساخت مرکزشیمی درمانی دربیمارستان امام علی این شهر بیان کرد و گفت: تا سه ماه آینده بخش پرتودرمانی بیمارستان امام علی به عنوان یکی از مدرن ترین دستگاههای نقطه زن راه اندازی خواهد شد که در درمان بیماران سرطانی بسیار موثر می باشد.
1403/04/13