معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:افزایش ۳۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی مازندران


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز از افزایش ۳۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان در فصل بهار سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
محمدمهدی عباس‌زاده با اشاره به جوجه‌ریزی ۵۲/۲ میلیون قطعه‌ای در واحدهای مرغ گوشتی مازندران در فصل بهار امسال، اظهار داشت: این میزان جوجه‌ریزی، بالاترین رقم جوجه‌ریزی فصلی در بین استان‌های کشور طی سال‌های متمادی است و سهم ۱۱/۸ درصدی از جوجه‌ریزی کل کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه مازندران علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز خود، حدود ۶۵ درصد از جوجه‌های تولیدی را مازاد بر نیاز استان به سایر استان‌ها، به ویژه پایتخت، صادر می‌کند، افزود: این امر نقش مهم مازندران در تأمین امنیت غذایی کشور را نشان می‌دهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش جوجه‌ریزی در استان اشاره کرد و گفت: پیگیری و پایش روزانه جوجه‌ریزی واحدهای مرغ گوشتی، فعال‌سازی واحدهای غیرفعال و راکد، و حمایت از مرغداران از جمله این برنامه‌ریزی‌ها بوده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، عباس‌زاده با تأکید بر عزم جهاد کشاورزی مازندران برای افزایش تولید و رونق صنعت طیور در استان، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های انجام شده، مازندران به قطب تولید مرغ گوشتی در کشور تبدیل شده است و امیدواریم با تداوم این روند، شاهد افزایش سهم استان در تولید و صادرات این محصول باشیم.

1403/04/13

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود