ناظر گمرکات مازندران:۵۱۵ هزار تن کالا از مازندران صادر شد


ناظر گمرکات مازندران از صادرات ۵۱۵ هزار تن کالای غیرنفتی سال جاری از گمرکات استان خبر داد.
امیر جمشیدی اظهار کرد: طی سه‌ماه، سا ل جاری ۵۱۵ هزار تن کالا به ارزش ۸۸ میلیون و ۵۷۷ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران از کشور صادر شده است.
وی با اشاره به صادرات بیش از ۱۲۰ قلم کالا از ۵ گمرک نوشهر، امیرآباد، فریدونکنار، ساری وآمل عمده ترین آن را از نظر ارزش فرآورده‌های لبنی به ارزش ۲۸ میلیون دلار، سیمان با ارزش ۱۲ میلیون دلار، فلزات معمولی و مصنوعات با ارزش ۱۱ میلیون دلار، مواد پلاستیکی با ارزش ۱۰ میلیون دلار و مصنوعات و محصولات از مواد معدنی با ارزش ۴ میلیون دلار بیان کرد و گفت: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ از نظر وزنی ۵۲ درصد و از نظر ارزشی ۱۴ درصد رشد را نشان می‌دهد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، ناظر گمرکات مازندران در مورد مهم‌ترین مقاصد صادراتی گمرکات مازندران گفت: عراق با واردات ۳۵ هزار تن کالا به ارزش ۳۳ میلیون و ۷۷۹ هزار دلار اولین مقصد صادرات کالاهای مازندران، روسیه با ۳۸۰ هزار تن به ارزش ۲۵ میلیون و ۶۴۱ هزار دلار، ترکمنستان با ۲۷ هزار تن به ارزش ۸ میلیون دلار، قزاقستان با ۴۹ هزار تن به ارزش ۵ میلیون دلار و ترکیه با ۲ هزار تن به ارزش دو میلیون دلار پنج کشوری بودند که در مجموع بیش از ۴۹۳ هزار تن کالا به ارزش ۶۷۴ میلیون دلار از گمرکات مازندران وارد کردند. صادرات به کشورهای فوق ۹۶ درصد وزن و ۸۳ درصد ارزش کل صادرات گمرکات مازندران را به خود اختصاص داده است.

1403/04/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود