استاندار مازندران گفت:در دولت سیزدهم افزون بر ۳۰۰ واحد تولیدی راکد استان، احیا شدو در ادامه این روند، از همه ظرفیتها و امکانات موجود استفاده خواهد شد.
یوسف نوری، بر لزوم فراهم شدن زیرساختهای مورد نیاز به منظور جلب و جذب بیشتر، سرمایه گذاران بخش خصوصی در این استان تاکید و اظهار کرد: در سالی که توسط رهبری معظم انقلاب با عنوان سال “جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری شده است، نسبت به احیای واحدهای تولیدی و صنعتی نیمه فعال و یا راکد استان باید اهتمام بیشتری صورت گیرد.
وی، لازمه تحقق منویات رهبری در سال جهش تولید با مشارکت مردم را جلب و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: با اتخاذ راهکار درست و اصولی، زمینه و عرصه لازم برای ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی در بخشهای مختلف باید فراهم شود.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به مشارکت و نقش مردم در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود و دولت نیز میتواند به نقش تسهیل گری و نظارتی خود بپردازد و تجربه نشان داده هر زمان کارها به مردم واگذار شد، شاهد موفقیتهای زیادی بوده ایم.
نوری، در بخش دیگر سخنان خود بر لزوم تهیه و تدوین طرح توجیهی راهکار تغییر الگوی تولید در بخش کشاورزی و برداشت خاک تاکید و در ارتباط طرح جامع برداشت خاک نیز به فعالان معدنی و ادارات دولتی مربوطه مهلت یکماهه داد تا در این زمینه اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی با بیان اینکه اگر کسی سالهاست زمینی را تصاحب کرده، اما اقدامی انجام نداده، این موضوع باید از ابعاد مختلف بررسی شود، اظهار کرد: این قبیل اراضی متصرفی بلااستفاده که در کار تولید و سرمایه گذاری اختلال ایجاد کرده اند، باید نسبت به تهیه و تدوین طرح توجیهی راهکار تغییر الگوی تولید با مشارکت جهاد کشاورزی و دستگاه قضایی اقدام شود.
1403/03/29