رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران:استقرار هزار ناجی غریق از فردا در سواحل مازندران


رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: ناجیان غریق از روز پنج‌شنبه ۹ خرداد تمام نقاط حادثه‌خیز دریای مازندران را پوشش می‌دهند.
نقی کریمیان ، اظهار کرد: یک‌هزار نفر از ناجیان غریق در نقاط حادثه‌خیز سواحل استان مازندران مستقر می‌شوند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی به وجود ۷۰۰ نقطه حادثه‌خیز در طول نوار ساحلی استان اشاره کرد و گفت: به‌دلیل پسروی آب دریا و همچنین آزادسازی سواحل تعداد نقاط حادثه‌خیز از ۵۵۰ به ۷۰۰ نقطه افزایش یافته است.
رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: باتوجه به پسروی آب دریا و وجود امواج شکافنده لازم است قایق‌رانان و جت‌رانان در طرح دریا مستقر شده و همه نقاط سواحل را مورد بررسی قرار دهند تا افراد بتوانند همانند گذشته از نعمت دریا برخوردار شوند.

1403/03/09

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود