معاون دانشگاه مازندران اعلام کرد:رقابت ۳۸ هزار و ۵۱۰ داوطلب کنکور در مازندران


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران و نماینده تام‌الاختیار آزمون سراسری گفت: در کنکور امسال ۳۸ هزار و ۵۱۰ داوطلب در آزمون سراسری نوبت اول به رقابت خواهند پرداخت که از این تعداد ۲۴ هزار و ۴۱۷ داوطلب زن و ۱۴ هزار و ۹۳ داوطلب مرد در ۱۹ حوزه امتحانی هستند.
رحمت عباس‌نژاد ، با اشاره به اهمیت برگزاری آزمون کنکور، اظهار کرد: آزمون سراسری به‌عنوان یکی از مولفه‌های امنیت ملی محسوب می‌شود.
وی افزود: این آزمون یکی از مقاطع حساس و تعیین‌کننده برای دانش‌آموزان و والدین آنهاست و تلاش تمامی حوزه‌های امتحانی در استان باید بر آن باشد تا کوچک‌ترین خدشه‌ای به اعتماد عمومی مردم وارد نشود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران از تمامی عوامل اجرایی و حفاظت، خواستار هماهنگی، هم‌افزایی بیش از پیش و رعایت دقیق دستورالعمل‌های اجرایی و حفاظتی به منظور برگزاری آزمونی امن و با کیفیت شد.
عباس نژاد گفت: در کنکور امسال ۳۸ هزار و ۵۱۰ داوطلب در آزمون سراسری نوبت اول به رقابت می‌پردازند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی تصریح کرد: از این تعداد ۲۴ هزار و ۴۱۷ داوطلب زن و ۱۴ هزار و ۹۳ داوطلب مرد در ۱۹ حوزه امتحانی شهرهای آمل، بابل، بابلسر،‌ بندپی شرقی،‌ بهشهر، تنکابن، جویبار، چالوس و نوشهر، رامسر، ساری، سوادکوه، قائم‌شهر، کلاردشت، محمودآباد، نکا و نور به رقابت می پردازند.

1403/2/6

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود