شاکله مجلس باید بر اساس رونق کسب و کار و معیشت مردم باشد
دکتر یحیی یوسف پور گفت: شهرستان آمل با توجه به سبقه تاریخی درخشانی که دارد از جایگاه تاریخی خود دور مانده است و طی غفلت هایی که در سال های گذشته شاهد آن بودیم در حال تضعیف شده است.
وی با تاکید بر اینکه توسعه شهرستان در اولویت قرار گیرد؛ اظهار داشت: در حال حاضر آمل با بحران ها و چالش های فراوانی در حوزه های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی، گردشگری روبرو است که باید با یک مدیریت جامع و برنامه ریزی هدفمند اقدامات جدی صورت پذیرد و توسعه شهرستان در اولویت قرار گیرد.
این کاندید نمایندگی مجلس با بیان اینکه تا دوره قاجار آمل مرکز استان مازندران بوده است، تصریح کرد: برای بازگشت آمل به جایگاه واقعی خود به ۲ اصل نیاز دارد؛ ارکان مدیریتی شهرستان اراده کنند تا رشد و توسعه ایجاد گردد و مردم نیز باید در کنار اراده مدیریت تلاش کنند تا این اتفاق سریع تر صورت گیرد.
یوسف پور گفت: امید است در سال های آتی شاهد درخشش مجدد شهرستان آمل باشیم که این مهم به تصمیم مردم و انتخاب مردم بستگی دارد تا با انتخاب درست نماینده ای شایسته ای را برای پیگیری مطالبات خود در سطح ملی برگزینند.
قهر مردم آمل با صندوق ؛ تداوم رکود گذشته
دکتر یوسف پور با اشاره به مشکلات متعدد جامعه گفت: علیرغم خدمات صورت گرفته از ابتدای انقلاب تاکنون، در حال حاضر مردم از لحاظ معیشتی در تنگنا هستند و این مشکلات معیشتی سبب شده است که سرمایه های اجتماعی به تحلیل برود.
وی تاکید کرد: برای حل مشکلات جامعه قهر با صندوق راه حل مناسبی نیست و اگر خانه ای گرد و غبار دارد باید با جارو گرد و غبار را پاک کنند نه اینکه خانه را تخریب کنیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: نماینده دو وظیفه بسیار مهم دارد یک وظیفه در حوزه قانونگذاری و وظیفه دیگری در حوزه نظارت. در حوزه قانون گذاری به شدت معتقد هستم که روند سرمایه گذاری طولانی و فرسایشی شده است به طوریکه حتی در آمل نیز بسیاری از سرمایه گذران به علت این موانع سرمایه گذاری نمی کنند و کسی هم پیگیر این قضیه نیست. با توجه به اینکه چالش این دوره، معیشت مردم، بیکاری و عدم رغبت به سرمایه گذاری می باشد و باید نمایندگان ورود جدی به این مسئله داشته باشند.
یوسف پور تصریح کرد: اعتقاد من این است که شاکله مجلس بعدی ما باید بر اساس رونق کسب و کار و معیشت مردم باشد.
وی یادآور شد: در بعد نظارت، نمایندگان باید دنبال قوانینی بروند که در سال های گذشته معطل مانده است، به عنوان مثال در حوزه کار و کارگری، باوجود قانون بیمه کارگران ساختمانی این مهم اجرایی نشده است و این موضع باید به جدیت پیگیری شود تا کارگر از بیمه ایمنی برخوردار شوند. همچنین سایر قوانین معطلی که به نفع مردم است باید فعال شود و اجرایی گردد.
کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در بعد نظارت نیز اعتقاد بنده این است که نماینده نباید انتصابات ها دخالت کند اما می تواند نظارت کند که افراد شایسته در جایگاه واقعی خود قرار بگیرند تا پیشرقت حاصل شود.
گردشگری؛ ظرفیت مغفول مانده آمل
یوسف پور در ادامه به ظرفیت های مغفول مانده گردشگری اشاره کرد و گفت: شهرستان آمل با وجود برخورداری کوه دماوند، چشمه های آبگرم، مناطقی چون هلومسر و بلیران، هیچ پروژه گردشگری تاثیر گذار و مهم ندارد. به عنوان مثال پروژه ی سیمرغ که در زمان فرمانداری بنده در محمودآباد کلنگ خورد و اجراشد در حال حاضر به یک برند برای این شهرستان تبدیل شده است.
وی گفت: متاسفانه آمل به محلی برای توزیع گردشگردان تبدیل شده است و باوجود برخورداری از ظرفیت های فراوان تنها محل عبور گردشگران می باشد و هیچ سرمایه ای از گردشگران وارد این شهرستان نمی شود.
یوسف پور افزود: متاسفانه شهرستان آمل از صنعت توریسم که رکن چهارم درامدزایی در دنیا است هیچ بهره ای نبرده است.
سلامت مردم اولویت اول ماست
کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خصوص چالش هایی که اخیرا در خصوص آب گیری سد هراز مطرح شده است گفت: نگرانی دوستداران محیط زیست از پیامدهای خطر زیست محیطی نفوذ شیرابه زباله عمارت به سد و سپس به اراضی کشاورزی و شالیزارها کاملا قابل درک است، در اینکه این سد باید برای رفع مشکل کشاورزی و آب آشامیدنی مردم منطقه ساخته و آبگیری شود شکی نیست اما در ابتدا باید تکلیف ۳ میلیون تن زباله عمارت مشخص شود.
وی افزود: براساس آمارها آمل بالاترین رشد سرطان را در منطقه دارد و ما نمیتوانیم با آبگیری سد بدون توجه به کوهی از زباله و شیرابه های آن سلامت مردم را به خطر بندازیم. این چه تدبیری است که عده ای به برای کارنامه سازی به فکر آبگیری سد افتادند و اولویت اول همه ما باید سلامت مردم باشد .
1402/12/9