سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نور:جوجه ریزی ۷.۶ میلیون قطعه‌ای در نور


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نور گفت: امسال ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، هادی باقری با بیان اینکه امروزه گوشت مرغ به دلیل قیمت مناسب، چربی پایین، پروتئین بالا و انواع ویتامین‌ها و موادمعدنی مورد توجه مصرف کنندگان است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷ میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی شهرستان نور انجام شد.
وی با بیان اینکه با این تعداد جوجه ریزی ۱۶ هزارتن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد، افزود: این شهرستان دارای ۷۰ واحد پرورش مرغ گوشتی است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل به موقع نهاده‌های دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران در ماه‌های اخیر، تمایل مرغداران برای افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید در این شهرستان بیشتر شده است.

1402/11/24

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود