بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه ها/آمل در مسیر هوشمندسازی

علی داودی، شهردار آمل در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در حال حاضر بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان هزینه برای اجرای پروژه‌هایی دستور کار شهرداری است که تمام تلاش خود را برای اتمام زودتر پروژه ها انجام میدهیم.
وی در سوال خبرنگاران در خصوص نیروی‌های هجمی شهرداری اظهار کرد: نیرویی جدیدی بر مبنی افزایش آن در هیچ سازمانی در شهرداری نداریم، شهرداری مطابق با هرگونه بخشنامه‌ای در اجرای ساماندهی نیروی هجمی پیش می‌رود.
شهردار آمل با بیان اینکه بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌ها در دستور کار است، عنوان کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره در اولویت ماست.
وی به اجرای طرح‌ها در شورای ترافیک اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین راهکار رفع معضل ترافیک میدان قائم اجرای طرح ترافیک بعد از توافق سازمان با سپاه بیان است که شهرداری طی بیست روز می‌تواند پس از این توافق به اجرای آن بپردازد تا مشکل ترافیک میدان قائم رفع شود.
داوودی با اشاره به هوشمندسازی شهر آمل عنوان کرد: قرارداد جدید شرکت شاتل به طول ۷۰ کیلومتر بسته شد که در این طرح اجرای ۴۰ کیلومتر فیبر نوری از سوی شرکت و ۳۰ کیلومتر عرضه از سوی خدمات شهری انجام می‌شود که در امر هوشمندسازی و اینترنت بستر لازم آن فراهم می‌شود؛ با شرکت شاتل قراردادی برای خدمات‌دهی اینترنتی بسته شد که طبق قرارداد طی یک سال ۵۰ درصد کار انجام شود و مابقی سه ساله اجرایی می‌شود.
وی در خصوص آخرین وضعیت زباله بیان کرد: با نشست معاونت عمرانی استانداری مازندران مقرر شد تا شرکت آب منطقه‌ای مازندران مشارکت کنند که در صورت مشارکت جهت حمل زباله عمارت انتقال زباله برای همیشه تعطیل می‌شود و با این مشارکت انتقال زباله در جای دیگر انجام می‌شود اگرچه بسیاری از شهرهای شمالی نسبت به دپوی زباله مشکل اساسی دارند و سال‌ها دامن‌گیر این استان شده است.
وی با تاکید اینکه مسیر امحای زباله در شهرهای استان متفاوت اجرا می شود، خاطرنشان کرد: برای امحای زباله عمارت نیاز به کارشناسی از سوی شرکت آب منطقه‌ای و استانداری مازندران است تا انتقال زباله با مشارکت سازمان شهرداری به سایر شهرها انجام شود؛ البته برای رفع مشکل زباله آمل عظم ملی و استانی می‌طلبد.
شهردار آمل ادامه داد: هشت سایت برای معرفی جابجایی زباله آمل در نظر گرفته شده بود؛ مناطق هلی چال، پنجاب، کهرود، پاساکش، شوکاشور، منال یکی از دلایل عدم موفقیت این مناطق به دلیل موقعیت جغرافیایی هر یک از آنها برمی‌گردد که مهم‌ترین کار در جهت رفع مشکل پسماند همان ورود شرکت آب منطقه‌ای است.

1402/9/30

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود