جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان آمل با حضور مدیران شهرستانی و سایر اعضای کار گروه آرد و نان به منظور اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه خدمات مناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان و ارائه راهکارهای لازم جهت نظارت بر تامین و کیفیت نان در سطح شهرستان با هدف ارتقاء کیفیت و ساماندهی واحدهای نانوایی و بررسی مشکلات بهداشتی نانوایی های سطح شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری آمل با تاکید به نظارت بر عملکرد نانواییهای شهرستان آمل گفت: برای ارائه خدمات مناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان باید از همه ظرفیتها استفاده شود و نظارت بر کیفی سازی نان باید در اولویت قرار گیرد و این مهم با نظارت مستمر صورت میگیرد.
عصمتی با اشاره به ضرورت نظارت بر تأمین و کیفیت نان در سطح شهرستان آمل خاطرنشان کرد: بخشداران، مدیر جهاد کشاورزی و سایر اعضای کارگروه در این زمینه باید اقدامات لازم را داشته و نظارت دقیق بر عملکرد نانواییها و توزیع آرد صورت گیرد.
وی با بیان اینکه نظارتها موجب کاهش تخلفات واحدهای خبازی می شود؛ اظهار داشت: رعایت مسایل بهداشتی، وزن چانه، رعایت ساعات پخت نانوایی ها، ارتقای کیفیت پخت نان ، نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها، برخورد مناسب با مشتریان و تشویق نانوایی های دارای عملکرد مثبت و برخورد قاطع با متخلفین از جمله موارد مورد تاکید در این جلسه بود.
معاون فرماندار آمل همچنین از ادارات و نهادهای متولی خواست تا گزارش عملکرد خود را بصورت مستمر گزارش دهند.
عصمتی هدف اصلی فرمانداری شهرستان آمل را رضایت مردم بیان کرد و گفت: چون نان غذای اصلی مردم است باید با کیفیت و مرغوب در اختیار مردم قرار داده شود.
وی در پایان پس از ارائه نقطه نظرات و جمع بندی مطالب، مصوباتی تصویب و برای اجرا ابلاغ گردید.
1402/8/8