با تلاش جمعیت هلال احمر رقم خورد/نجات ۱۰۰ هزار مسافر امسال در طرح جام مازندران


مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: طرح ابتکاری جام (جوانان آماده، محور حرکت‌های بشردوستانه) با هدف کاهش غرق شدگی امسال در سواحل دریای خزر و حاشیه رودخانه‌های استان اجرا شد.
دکتر غلامعلی فخاری با اشاره به پایان طرح جام در استان افزود: در این طرح که با مشارکت ۳۲۴ نفر از اعضای جوانان در قالب تیم‌های سحاب وسحر اجرا شد ۱۰۰ هزار نفر مسافر و افراد بومی از خدمات امدادی و بشردوستانه بهره‌مند شدند.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی تلاش در جهت حفظ و سلامت انسان‌ها، تکریم و تامین احترام انسان‌ها، افزایش نشاط و ایجاد آرامش برای خانواده‌ها و کودکان با توجه به خطرپذیری سواحل، ایجاد فرصت مناسب برای فرهنگ سازی و سالم سازی محیط جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی را از جمله اهداف این طرح برشمرد.

1402/7/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود