اعتبارات استانی پاسخگوی تنش آبی مازندران نیست

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران گفت: برای جلوگیری از تنش آبی در استان مازندران نیاز به اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومانی داریم.
بهزاد برارزاده اظهار کرد: زیرساخت‌ تامین آب شرب استان مازندران برای بیش از ۴ میلیون نفر است که در ایام سفر به ۲۰ میلیون نفر خدمات می‌دهیم.
وی تصریح کرد: میزان عرضه و تقاضا آب در استان مازندران همخوانی ندارد و برای جذب اعتبارات نیاز به همراهی اصحاب رسانه داریم.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران خاطر نشان کرد: ۷۴۱ حلقه چاه بری تامین آب شرب استان در اختیار داریم، در شرق استان که نقاط بحرانی است، هزار و ۲۷۰ لیتر در ثانیه نیاز به تولید آب داریم که در این خطه از استان مشکلاتی برای تامین آب داریم.
وی میزان کمبود آبی در استان مازندران را در مرکز استان ۹۶۱ لیتر در ثانیه و در غرب استان مازندران ۱۶۳ هزار لیتر اعلام کرد و گفت: در غرب استان میزان تنش آبی بسیار بیشتر است.
برارزاده با اعلام اینکه میزان اعتبارات استانی کفاف هزینه‌های تامین اعتبار استان مازندران را نمی‌دهد، افزود: برای تامین آب در ۲۰ شهر استان و ۲۱۳ روستا تحت پوشش نیاز به اعتبارات ملی داریم و میزان نیاز اعتبارات ما برای فرار از بحران ۳۵۰ میلیارد تومان است.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی با اعلام اینکه به جای احداث چاه جدید، برنامه ریزی برای بهسازی چاه‌ها را در دستور کار خویش قرار دادیم، گفت: ۱۲۰ حلقه چاه در استان بهسازی می‌شود که انتظار داریم هزار و ۵۰۰ لیتر آب در ثانیه به ظرفیت آبی استان اضافه شود.

1402/3/30

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود