رئیس اداره مخابرات شهرستان آمل:
۹۶ میلیارد تومان فقط در حوزه سیار هزینه شد
/۵۰ مدرسه در آمل مجهز به فیبر نوری هستند/سامانه ۱۱۸ تنها در آمل و ساری فعالیت دارد/
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل با تاکید کرد:
جهاد تبیین یک راهبرد و استراتژی برای خروج از محاصره تبلیغاتی و دادن اطمینان به مردم از طریق روایت درست و مقابله با روایتهای نادرست و مقابله با جعل خبر و جریان تحریف است.
به گزارش صبح آمل، دکتر سید عباس حسینی در دومین جلسه قرارگاه جهاد تبیین شهرستان آمل که با حضور رئیس اداره مخابرات شهرستان در فرمانداری این شهر برگزار شد ؛گفت: نقش روابط عمومی در جهاد تبیین بسیار مهم است چون روابطعمومیها خاستگاه و سرچشمه و راوی اول اخبار، نزدیکترین بخش و فرد حقیقی و حقوقی به روایتها و خبرها هستند. بنابراین نقش آنها در جهاد تبیین و تولید و انتشار خبر مهم است و اگر به موقع، صحیح و درست اخبار و رویدادهای مورد نیاز مردم را در حوزه مسئولیت و ماموریت خود شناسایی و در بستهبندیهای جذاب با ابزارهای رسانهای مناسب تولید و منتشر کنند، وظیفه خود را در جهاد تبیین میتوانند ایفا کنند.
وی ادامه داد: رسانهها هم در محور دوم سازنده و جهت دهنده افکار عمومی و واسطه اطلاع رسانی ناظر مستقل و مطالبهگر هم هستند. نقش رسانه این است که آنچه اتفاق نیفتاده و کاری که باید مسئولان انجام میدادند اما ندادند را بیان کند. بنابراین جهاد تبیین آنها، محدود به روایت مسئولان نمیشود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل تصریح کرد: رسانه های خارجی قطعا کار خودشان را که همان تحریف واقعیت ها به میل آنهاست می کنند و در سطح جامعه ارائه می دهند.
حسینی گفت:در قرارگاه تبیین تلفیق رسانه و روابط عمومی را با یک هدف و آنهم ارائه واقعیتها به مردم و شنیدن حرف آنها و مطالبه گری درست و انتقال پویا و فعالانه اطلاعات در سطح شهرستان شکل دادیم.
وی تاکید کرد: قطعا روابط عمومی ها و رسانه ها باید یک نگاه رونده تحلیلی و راه حل مسئله با رویکرد امید افزایی و هم افزایی داشته باشند که در آن صورت می تواند منشا برکات زیادی در سطح شهرستان باشد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل خاطرنشان کرد:تلاش ما بر این است با کمک رسانه ها سطحی از سواد رسانه ای در حوزه مدیران و مردم و شهروندان شکل بگیرد تا بتوانیم یک تاثیرگذاری مناسب و هدفمندی را در سطح جامعه به کمک رسانه و به صورت تخصصی داشته باشیم.
رئیس اداره مخابرات شهرستان آمل نیز در ادامه افزود:مخابرات تنها شرکتی است که از پول نقد برای توسعه کارهای زیرساختی استفاده نمی کند و تمام هزینه هایش از محل درآمد شرکت می باشد و یک ریال از اعتبارات دولتی استفاده نمی کند.
حمیدرضا سلطانی گفت:از مجموع ۳۴ سایت در برنامه توانستیم ۲۴ سایت را شروع و ۱۶ سایت را نیز راه اندازی کنیم که همین حدود ۹۶ میلیارد تومان فقط درحوزه سیار در سال ۱۴۰۰ هزینه شد و به تنهایی دو برابر کل اعتبارات شهرستان را به خودش اختصاص داد.
وی افزود:در خصوص تلفن ثابت بیش از ۲۰ مورد با ظرفیت ۵هزار و ۲۰۰ شماره در جای جای شهرستان آمل با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال هزینه فقط در سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد.
رئیس اداره مخابرات شهرستان آمل از بهره مندی ۵۰ مدسه به فیبر نوری خبر داد و گفت: مجموع پروژه های سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان بود که ۵۰ مدرسه به فیبر متصل شدند و رتبه اول بیشترین مدرسه در مازندران را دارا هستیم که مجهز به فیبر نوری هستند و بدون هیچ هزینه ای انجام شد.
سلطانی به کارکرد موثر سامانه ۱۱۸ در آمل اشاره کرد و افزود:سامانه ۱۱۸ تنها در آمل و ساری وجود دارد و به شهروندان خدمات ارائه می کند.
وی تصریح کرد:یکی از معضلات اصلی مخابرات سرقت کابل هاست که در این خصوص در ۴ ماه ابتدای سال ۵۰ هزار متر کابل جایگزین سرقت شده است.
سلطانی در پایان گفت: امروز مخابرات از کارهای لوکس خارج شد و به عنوان یک کالای ضروری در خدمت مردم است.