Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

پدرکلوچه ایران و 68سال شیرین کامی مردم


📍بعید است گردشگری به یکی از شهرهای شمالی کشور سفر کند و با خود کلوچه و چای دلپذیر لاهیجان دلربا به سوغات نبرد.
📌گردشگران در بازار و فروشگاههای لاهیجان وسایرشهرها نام‌های متنوع کلوچه را می‌ببینند، اما کلوچه «نوشین» برای آنها که سن وسالی دارند، آشناتر است. نوشین قدیمی‌ترین برند کلوچه‌ در لاهیجان است.
📌بسیاری محمد علی بگلری را به عنوان پدر صنعت کلوچه سازی در کشور می شناسند زیرا او اولین کسی بود که کارگاه سنتی کلوچه پزی را در لاهیجان راه اندازی و اولین واحد صنعتی را نیز احداث کرده است.
مردی که همواره برای دیگران شیرین کامی ارزو کرد و در لبخند و سرخوشی مشتریانش شریک بود.
📌محمد بگلری کارش را سال ۱۳۳۲ با پخت نوعی شیرینی سنتی و در کارگاه کوچکی که داشت شروع کرد. او آرد گندم، آرد برنج، مغز گردوی ساییده شده، شکر و… راهنرمندانه با یکدیگر مخلوط می کرد و آن ها را در فری که در کارگاه داشت می پخت و به مغازه ها، شیرینی فروشی ها و…می فروخت.
📌عطرشیرینی های او وسوسه انگیز بود و وقتی به مشام می رسید،قابل گذشتن نبود.
📌کاری که بیش از ۲۰ سال به همین روش انجام می داد تا این که حضورش در یک سمینار ،مسیر زندگی اورا تغییر داد.
📌سمیناری در ارتباط با صنایع غذایی و ماشین آلات نوین که در شیراز برگزار شده بود و در آن مسئول یکی از شرکت های ژاپنی سخنرانی درباره ساخت ماشین آلات جدید مطرح کرد. پس از پایان مراسم به سراغ این کارشناس ژاپنی رفت و با اوصحبت کرد و به این نتیجه رسید که بهتر است با آن ترکیبات سنتی ،کلوچه های صنعتی تولید و کارگاه خود را رونق بخشد.
📌او بعد از این ایده، سرمایه اولیه اش را جمع آوری کرد، زمین خرید و ماشین آلات مورد نیازش را طراحی و سفارش داد و این گونه بود که در سال ۱۳۵۳ شرکت کلوچه نوشین فرد راه اندازی شد و محصولات نوشین متولد شدند.
📌بگلری لاهیجان را به عنوان شهرکلوچه ایران و جهان معرفی کردودر سوغات بسیاری از مردم ایران و گردشگران خارجی جای گرفت.
📌زنده یاد بگلری با خلاقیت و نوع آوری تحسین برانگیز خود بنیانگذار صنعت تولید کوکی در ایران هم هست.
📌 این شرکت بزرگ وخوشمزه علاوه بر تولید کلوچه، انواع ویفر، بیسکویت و… را نیز تولید می کند. حالا در نبود پدر،میراث شیرین او، توسط پسران اداره و مدیریت می شود. شرکتی که ۴۵۰نیرو به صورت مستقیم در آن اشتغال دارند و ۱۷۲ نوع محصول در ان تولید می شود.
۲۲اردیبهشت۱۴۰۰
#صبح_آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود