جواد اصغری پیش از این بعنوان مسئول دبیرخانه کمیسیون ماده صد در شهرداری فعالیت داشت.
سید حمید هاشمی شهردار آمل در جلسه معارفه سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شهرداری آمل گفت: همدلی بین مجموعه شهرداری از سوی هیچ گروهی نخواهد شکست. با اتحاد و ید واحد بودن جایگاه خدمت رسانی شهرداری به مردم هیچ گاه متزلزل نخواهد شد.
شهردار آمل با تشکر از زحمات چند ساله دوست محمد کوهستانی معاون سابق اداری مالی شهرداری آمل و آرزوی سلامتی برای وی ، ادامه داد؛ هم اکنون تیم جوان، پویا،همدل و خدمتگذار در مجموعه شهرداری در حال فعالیت است و ان شاالله با همراهی و حمایت های همیشگی شورای اسلامی شهر در آینده ای نزدیک شاهد اتفاقات خوب در برخی مشکلات چندین ساله شهر خواهیم بود.
وی افزود: اعتقاد دارم وقتی ما کار خودمان را درست و با هدف خدمت به مردم انجام دهیم ساختار درست شده و ناچار به همراهی است. بایستی در مجموعه مدیریت شهری و در راستای خدمت به شهروندان عزیز آملی دستگیر هم باشیم در غیر اینصورت مردم شهر متضرر می شوند.
گفتنی است؛ دوست محمد کوهستانی به دلیل وضعیت نامساعد جسمانی چند ماهی در شهرداری حضور ندارد. همکاران شهرداری برای وی از درگاه خداوند متعال، بهبودی و سلامتی آرزو دارند.
27مهر99
پایگاه خبری صبح آمل