مدیرعامل مرکزبین المللی تجارت وپایانه صادرات برنج ایران:بازدید میدانی از مرکزبین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران قطعا موجب امیدواری کشاورزان و متولیان حوزه برنج مازندران خواهد بود

به زودی یک کانتینر برنج و ماهانه 100 تن برنج به کشور آلمان صادرخواهد شد/ روسیه از مشتریان دائمی برنج مازندران است
صبح روز پنج‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳، هیئتی متشکل از مسئولان ارشد کشوری و استانی با حضور محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس، فرجی مدیرکل طیور وزارت جهادکشاورزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، رئیس سازمان شیلات کشور، گنجی سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری، مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و دیگر معاونین ستادی این سازمان، از پایانه برنج در شهرستان آمل بازدید کردند که با حضور گسترده مسئولان و توجه ویژه به مشکلات کشاورزان، امیدواری‌های زیادی را برای بهبود وضعیت بازار برنج و حمایت از کشاورزان ایجاد کرده است. انتظار می‌رود با ادامه این روند و اجرای راهکار‌های ارائه شده، شاهد بهبود وضعیت کشاورزان و بازار برنج در کشور باشیم.
مدیرعامل مرکزبین المللی تجارت وپایانه صادرات برنج ایران ضمن قدردانی از تلاش، پیگیری و حمایت های دکتر حاجی پور نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی برای میزبانی و حضور رییس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به این پایانه گفت: این حضور و بازدید میدانی از مرکزبین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران قطعا موجب امیدواری کشاورزان و متولیان حوزه برنج مازندران خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، دکتراسماعیل یزدان پناه اظهار داشت: برای نخستین بار از حدود دو سال گذشته با پیگیری های این پایانه، دو رقم ازبرنج طارم وفجر وارد بورس محصولات کشاورزی شده است چنانچه در چند سال اخیر تحولات بسیارخوبی درزمینه ایجاد آزمایشگاه های کیفی واستاندارد، گمرک، انبارهای نگهداری، بسته بندی، سورتینگ و غیره به همت اعضای هیات مدیره پایانه ایجاد شده است.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود