معاون حفاظت ای منطقه‌ای مازندران:خشکه کاری برنج در مازندران گسترش نیافت


معاون حفاظت ای منطقه‌ای مازندران با اشاره به شرایط آبی استان گفت: خشکه کاری برنج از چند سال پیش در شرق استان شرع شد ولی گسترش نیافت.
سید محمد موسوی با بیان اینکه وضعیت منابع آبی مازندران امسال نسبت به سه سال گذشته شرایط بهتری پیدا کرده است، گفت: بارش‌های خوب ماه‌های اخیر و افزایش ذخیره سدها و آب‌بندان‌ها نباید سبب شود که فراموش کنیم در یک دهه اخیر حجم آب سفره‌های زیرزمینی ما کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: شرایط آبی بهتر نباید عاملی باشد که به فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف بی‌توجه باشیم.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران تصریح کرد: ما با وجود استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات جدید، در شیوه کشاورزی هنوز سنتی هستیم و لازم است که با همراهی خود کشاورزان به سمت تغییر الگوی کشت و استفاده از شیوه‌های کم‌آب‌بر کشت حرکت کنیم.
موسوی با اشاره به ظرفیت مازندران برای انجام خشکه‌کاری برنج و نتیجه‌بخش بودن این شیوه از کشت در استان، اظهار کرد: خشکه‌کاری در شرق استان از چند سال پیش آغاز شد، اما گسترش نیافت که در این زمینه لازم است تا با همراهی مراکز ترویج کشاورزی و مشارکت خود کشاورزان گام‌های بیشتری برداشته شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی گفت: شرایط اقلیمی تغییر کرده و باید با رعایت اصول مصرف بهینه آب تلاش کنیم تا با حفظ ذخایر آبی، برای خشکسالی‌های احتمالی در سال‌های آتی آمادگی داشته باشیم و با اصلاح الگوی کشت و مدیریت مصرف آب، سازگاری با کم‌آبی را جدی بگیریم.
18/12/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود