مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به نظارت بر روند انبارگردانی در کارخانه های آرد استان شمار این واحدها را در استان ۲۱ کارخانه اعلام کرد.
عباسعلی وفایی نژاد در حاشیه بازدید از کارخانجات آرد استان و نظارت بر روند انبارگردانی و شمارش موجودی گندم اظهار کرد: انبارگردانی گندم اقدامی ضروری برای شفافسازی وضعیت ذخایر، حفظ امانتداری در مدیریت گندم دولتی و پیشگیری از هرگونه هدر رفت یا تخلف در این حوزه است.
وی همچنین افزود: فرآیند انبارگردانی، علاوه بر کنترل میزان موجودی گندم، به بهبود روشهای نگهداری و کاهش ضایعات نیز کمک میکند. نظارت دقیق بر نحوه ذخیرهسازی، بررسی مغایرتها و ثبت اطلاعات بهصورت شفاف از جمله مواردی است که در این فرآیند مورد توجه قرار میگیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به اهداف اصلی این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد شفافیت در مدیریت گندم امانی، نظارت بر نحوه توزیع و مصرف این محصول، حفظ ذخایر استراتژیک و ارتقای بهرهوری در زنجیره تأمین و همچنین، جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی و بهبود سیستمهای نگهداری از دستاوردهای اجرای انبارگردانی محسوب میشود.
وفایی نژاد همچنین ضمن قدردانی از همکاری کارخانجات آرد در این زمینه، بر لزوم هماهنگی مستمر میان واحدهای تولیدی و نهادهای نظارتی تأکید و اظهار کرد: استمرار اجرای این فرآیند میتواند تأثیر بسزایی در تأمین امنیت غذایی و مدیریت صحیح منابع گندم کشور داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی گفت: در استان مازندران ۲۱ کارخانه تولید آرد با ظرفیت نگهداری بیش از ۳۷۰ هزارتن گندم در سیلوها و انبارها و ظرفیت اسمی تولید ماهانه حدود ۱۰۰ هزارتن آرد مشغول به فعالیت هستند.
29/11/1403