مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: کشاورزان بابلی از ابتدای فصل برداشت نارنگی و پرتقال در سال جاری (نیمهدوم شهریورماه) تاکنون، افزون بر ۱۲ هزار تن مرکبات به کشورهای روسیه، عراق و افغانستان صادر کردند.
محسن آهنگری اظهار کرد: بابل دارای ۲۱ هزار و ۹۸۰ هکتار اراضی باغی و مرکبات است که از ابتدای برداشت مرکبات تا کنون ۱۲ هزار تن از این محصولات به کشورهای عراق، روسیه، افغانستان صادر شد.
وی تصریح کرد: در بابل ۸۵ واحد سورتینگ فعال بوده که حدود ۱۰ واحد از آنها توان و قابلیت بسته بندی و بارگیری برای صادرات را دارا هستند.
وی افزود: افزایش ظرفیت صادرات منوط به افزایش تسهیلات گمرکی و به خصوص ایجاد خط سبز گمرکی در گمرکات کشور برای کانتینرهای دارای محموله های صادراتی فساد پذیر و نیز راه اندازی و استقرار پایانه صادرات محصولات کشاورزی در این شهرستان است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، این مقام مسوول تصریح کرد: امیدواریم با حمایت دولت و به خصوص استاندار مازندران با بهبود روابط تجاری با کشورهای همسایه، روند صادرات مرکبات بیش از پیش افزایش یابد و انتظار به حق باغداران محقق شود.
19/10/1403