مدیرکل بهزسیتی مازندران:۹۰ مرکز مددکاری برای کاهش طلاق در مازندران پای کار آمدند


مدیرکل بهزسیتی مازندران از فعالیت ۹۰ مرکز مشاوره، روانشناسی و کلینیک مددکاری در زمینه طرح کاهش طلاق در مازندران خبرداد.
فریبا بریمانی در آیین تحلیف و اعطای مجوز مشاوران خانواده که در محل دادگستری مازندران برگزار شد گفت: مراکز مشاوره، روانشناسی و کلینک مددکاری با بهره‌گیری از ۲۰۰ نیروی متخصص، در اجرای طرح کاهش طلاق در این استان مشارکت دارند.
وی با اشاره به اینکه برنامه تحکیم بنیان خانواده و کاهش طلاق با همکاری دادگستری و بهزیستی از سال ۹۶ در قالب سامانه تصمیم آغاز شده است، افزود: در این برنامه با میانگین سازش بالای ۲۰ درصد، بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ زوج در استان، سازش کردند.
مدیرکل بهزسیتی مازندران گفت : سالانه حدود ۲۰ هزار پرونده طلاق در محاکم قضایی استان با اخذ نظرات تخصصی، مشاوره روانشناسی و مددکاران اجتماعی بهزیستی مازندران منجر به صدور رای می شود.
بریمانی با اشاره به اینکه ملاقات فرزندان طلاق در ۲۲ مرکز بهزیستی استان انجام می شود، تصریح کرد: این مراکز با هدف کاهش پیامدهای روانی طلاق در کودکان و محلی بی‌ طرف برای ملاقات کودکان طلاق و والدینی که حضانت ندارد و حساس سازی و علاقمند سازی والدین پس از طلاق به همکاری و تربیت موثر فرزندان راه‌اندازی شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی ادامه داد: در طی سه سال اخیر، ۱۳ هزار و ۱۶۸ جلسه ملاقات فرزند برای یکهزار و ۹۸۴ کودک با نظارت روانشناسان و مددکاران اجتماعی استان انجام شده است.
6/11/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود