مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از اجرای درجهبندی کارخانجات آرد در استان خبر داد و گفت: سه واحد تولید آرد کامل در استان فعال شده است.
عباسعلی وفایی نژاد بر موضوع ارتقای سطح تولید و بهبود کیفیت آرد و نان تأکید کرد: معیارهای درجهبندی باید بهگونهای طراحی شوند که واحدهای تولیدی را به سمت استفاده از تجهیزات نوین و تکنولوژیهای جدید ترغیب کند.
وی اظهار داشت: ارتقای زیرساختهای لازم در نگهداری مواد اولیه و تولید محصول کیفی، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران همچنین افزود که ایجاد وجه تمایز میان واحدهای تولیدی از طریق بهکارگیری فناوریهای نوین، موجب کاهش ضایعات، افزایش راندمان تولید، و در نهایت تولید نانی با کیفیتتر خواهد شد که رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
وفائینژاد تأکید کرد که هیچگونه مسامحهای در زمینه حفظ حقوق بیتالمال و برخورد با متخلفان پذیرفته نخواهد شد و با متخلفین مطابق دستورالعملها رفتار میشود.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه بهداشت و درمان در خصوص استفاده از آرد کامل، از صدور پروانه و مجوز برای ۶ واحد تولید آرد کامل در استان خبر داد و تلاش واحدهای فعال در این حوزه را ستود.
دبیر کارگروه آرد و نان استان خواستار نظارت دقیق بر ساعت کاری واحدها، نصب تابلو، حمل و نقل و توزیع آرد، و جلوگیری از انحراف در آرد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وفائینژاد همچنین برخورد جدی با تخلفات احتمالی برای حفظ حقوق مصرفکنندگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: این برنامهها گامی مهم در مسیر ارتقای کیفیت تولید نان و بهبود رضایت شهروندان در استان مازندران به شمار میآید.
24/10/1403