مدیرکل صدا و سیما مازندران:دبیرخانه جشنواره امیری خوانی در صدا سیما راه‌اندازی شد


مدیرکل صدا و سیما مازندران نیز در این جشنواره اظهار داشت: جشنواره امیری خوانی با هدف گسترش فرهنگ بومی و دینی مازندران به اجرا گذاشته شده است.
هادی ابراهیمی اظهار داشت: به رغم تبلیغات اندک جشنواره، شاهد استقبال پر شور مردم شرق و غرب استان هستیم و با اساتید و صاحبان سخن و ادب و فرهنگ فولکلور مازندران باید بنشینیم و بتوانیم فرهنگ دینی و بومی خود را در سراسر مازندران ترویج کنیم.
وی با تاکید بر اینکه دبیرخانه جشنواره را در استان راه اندازی کردیم و ویدئوهای متعددی از مردم نیز به دبیرخانه جشنواره ارسال شد بیان کرد: دستگاه‌های متعدد فرهنگی در برپایی جشنواره مشارکت کرده‌اند که جای تقدیر و تشکر دارد.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران گفت: امیری خوانی میراث ناملموس ثبت شده و هویت مازندران است و در تمام نقاط مازندران از شرق تا غرب مردم با نوای امیری خوانی آشنا هستند و برای پاسداشت این فرهنگ بومی و با رویکردهای حماسی که در این اشعار بومی وجود دارد توانستند فطرت پاک خود را با این فرهنگ عجین کنند.
ابراهیمی با اشاره به فعالیت هنرمندان و پژوهشگران فرهنگ تبری در طول سال‌های متمادی افزود: هر مقدار برای پاسداشت فرهنگ بومی و برای اصالت بخشیدن به فرهنگ بومی هزینه کنیم کم است و باید این فرهنگ نسل به نسل به آیندگان منتقل شود.
وی تصریح کرد: مضامین اشعار امیری به متانت و اصالت و سادگی و صفا و صمیمیت امیر پازواری است.
مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: یک بخش دیگر این جذابیت موسیقی به حوزه مسائل عرفانی می‌پردازد و در دنیای پست مدرنیته این مسئله کمتر دیده می‌شود.
ابراهیمی به تنزل عواطف انسانی در دنیای مدرنیته اشاره کرد و ادامه داد: امیری خوان فریاد می‌زند که هستی بی نتیجه نیست و در ادبیات بومی و امیری خوانی ما نشان می‌دهد دنیا برخواسته از یک ذات مطلق هستی است.
26/10/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود