مدیر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران:۱۱۰ هزار حلقه چاه کشاورزی مجاز در مازندران وجود دارد


مدیر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: ۱۱۰ هزار حلقه چاه مجاز کشاورزی در استان وجود دارد که سالانه ۱.۳ میلیارد مترمکعب آب آن صرف کشاورزی می شود.
علی حبیب‌زاده با تاکید بر ضرورت رعایت نکات قوانین و مقررات آب کشور و صیانت از کمیت و کیفیت منابع آبی، اظهار کرد: در گستره ۶ هزار کیلومتر مربعی جلگه و دشت مازندران با ۱.۵ میلیارد مترمکعب ذخیره آب زیرزمینی، حدود ۱۱۰ هزار حلقه چاه مجاز کشاورزی و هفت هزار حلقه مجاز برای تأمین آب آشامیدنی و مصارف صنعتی وجود دارد که سالانه به فراخور شرایط اعم از ترسالی یا خشکسالی، حدود ۱.۳ میلیارد متر مکعب از این منبع باارزش تخلیه و در بخش‌های مختلف مصرف می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اقداماتی مانند انسداد چاه غیرمجاز، نصب کنتور یا شمارشگر حجمی برای کنترل میزان مصرف و جلوگیری از اضافه برداشت و تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه و اصلاح پروانه‌های قدیمی در حال انجام فعالیت‌های صیانتی است.
مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: از همه مردم استان تقاضا داریم که در صورت مشاهده هرگونه حفاری غیرمجاز موضوع را به صورت پیامکی به شماره ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ اطلاع دهند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، حبیب‌زاده با بیان اینکه مشارکت و همکاری لازم در نصب کنتور حجمی مورد تاکید و انتظار است، گفت: توجه به نحوه و میزان مصرف چاه‌های آب و نصب تجهیزات کنترل میزان مصرف مجاز عمر چاه را اضافه می‌کند و از بروز پدیده‌ای مثل ماسه‌دهی جلوگیری خواهد کرد. به کشاورزان و بهره‌برداران توصیه می‌شود چنانچه با ماسه‌دهی ممتد چاه مواجه شدند موضوع را به کارشناسان اداره منابع آب شهرستان خود اطلاع دهند.
21/9/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود