مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اعلام این خبر گفت: سرشماری کشاورزی مقدمه برنامهریزی و توسعه اقتصادی است لذا بخشداران با همیاری دهیاران و شوراهای اسلامی روستا برای ترغیب بهرهبرداران به این سرشماری اقدام کنند.
مهندس مهرداد فولاد با اشاره به اینکه سرشماری کشاورزی جزو مهمترین سرشماری های ملی است؛ اظهار داشت: با توجه به دو عامل امنیت غذایی و آمار بخش کشاورزی، آمار صحیح و درست باعث تامین امنیت غذایی در بخش کشاورزی خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی با بیان اینکه سرشماری کشاورزی هر ده سال انجام می شود؛ افزود: آمارهای کشاورزی به لحاظ فنی ملاحظات خاص خودش را دربر دارد و همچنین دیگر برنامه های مدیریت کشور را تحت تاثیر قرار میدهد. براین اساس طبق وظیفه قانونی هر ده سال یک بار این سرشماری انجام می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: به صورت مستمر جلسات سرشماری در محل ستاد اجرایی شهرستان آمل در مدیریت جهاد کشاورزی انجام می شود و به صورت فعالانه در این سرشماری حضور دارد.
فولاد بیان داشت: امسال همکاران سرشماری با پوشش و کارت شناسایی مشخص برای جمع آوری مراجع کرده و بخشی از جمع آوری دیتا به صورت تلفنی است.
وی با اشاره به اینکه در این سرشماری حوزه «پرورش محصولات سالانه نظیر گندم، جو، برنج»، «پرورش محصولات دائمی نظیر پرتقال، سیب، خرما و انگور»، «پرورش گاو و گوساله، گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاومیش و بچه گاومیش و شتر و بچه شتر»، «کشت محصولات گلخانهای»، «پرورش آبزیان خوراکی شامل ماهیان گرمایی و سردابی و میگو»، «پرورش طیور»، «پرورش کرم ابریشم» و «پرورش زنبور عسل» بررسی خواهند شد؛ گفت: ششمین دوره سرشماری ۱۲ آبانماه شروع و توسط 36 مامور به مدت 45روز طول می کشد و اطلاعات در نهایت در اختیارات برنامه ریزان قرار خواهد گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل یادآور شد: حوزه فعالیت سرشماری عمومی کشاورزی با پیمایش میدانی در تمامی روستاهای شهرستان آمل، بهره برداران منتخب شهر آمل و شهرهای بابکان، دابودشت، امامزاده عبدالله، گزنک و رینه اجرا خواهد شد.
فولاد در پایان خطاب به کشاورزان؛ افزود: ریز داده ها و آمارهای فردی به صورت محرمانه جمع آوری می شود لذا مردم عزیز در این خصوص نگرانی نداشته باشند.
1403/08/01